Választ adunk Önnek ingatlanügyben!

2021-04-08 17:01:42

Mielőtt úgy dönt, hogy maga kezdi hirdetni ingatlanát, gondolja végig, nem éri-e meg jobban, egy szakembert megbíznia ezzel? Miben tud a Well Ingatlanügynökség segíteni önnek:

2021-02-03 15:33:52

1. Időt takarítunk meg Önnek Ha kapós az ingatlana, naponta akár több órájába is kerülhet az érdeklődők tájékoztatása személyesen vagy telefonon. Akár több tucatnyian is megnézhetik a lakását, mire megérkezik a valódi, komoly vevő. Ha kevés az ideje, ésszerűnek tűnik az ingatlanos megbízása, aki leveszi válláról a sok-sok felesleges tárgyalás nyűgét, rengeteg időt takarítva meg Önnek. 2. Segítünk a reális ár kialakításában Bármilyen áruról van szó, az tudja megfelelően megítélni a piaci értékét, aki tisztában van az adott áru keresletével. Ha Önnek kevés tapasztalata van ezen a téren, érdemes egy ingatlanközvetítő széles körű piacismeretére hagyatkozni. Ő az, aki össze tudja egyeztetni az Ön igényeit a piaci lehetőségekkel. 3. Profi szöveget írunk és kiemeljük a hirdetést Ha bizonytalan íráskészségében, vagy szeretné szakemberre bízni ingatlana előnyeinek pontos megfogalmazását, bízza a hirdetést egy rutinos közvetítőre. Az ingatlanos a profi szövegezés mellett több hirdetési honlapon, kiemelve tudja megjelentetni a hirdetését. 4. Előnyös fotókat készítünk Az ingatlanhirdetés hasonlít a társkereső hirdetésre: előnyös, bizalomkeltő fotók nélkül szinte semmit sem ér. Az ingatlanközvetítőnek gyakorlott szeme van a lakás vonzó részleteinek felismerésére és lefényképezésére. 5. Ön helyett tárgyalunk, érvelünk, alkuszunk Ha a meghirdetett lakásban lakik, talán ésszerűbb, ha Ön mutatja meg a lakást az érdeklődőknek. De ha máshol él, sokkal kényelmesebb mást “ugráltatnia” maga helyett. Bízza egy meggyőzésben, tárgyalásban, alkudozásban tapasztalt szakemberre a lakás bemutatását és az első körös tárgyalásokat, amikben rendszerint úgyis ugyanazt kell elmondani. 6. Beszerezzük az energiatanúsítványt Ingatlanok eladásakor 2012 óta kötelező az energetikai tanúsítvány beszerzése. Bízza ezt is ránk, hiszen egyre több partneri kapcsolatban áll energiatanúsítókkal. 7. Fizetjük a hirdetés díját Ha saját maga adja el az ingatlanát, előre kell fizetnie a hirdetésért. Az ingatlanos viszont megelőlegezi a hirdetés költségét, és a közvetítői díj csak a sikeres eladás után jár neki. Igaz, így valószínűleg többe fog kerülni Önnek, mintha maga adta volna fel a hirdetést. 8. Segítünk a szerződés aláírásában Ha kell, biztosítani tudunk felkészült és megfelelő jogosultsággal rendelkező közjegyzőt önnek az ingatlan átíráshoz.

INGATLAN KÖZVETÍTÉS HATÉKONYAN

2020-06-05 10:00:19

Miért előnyös, ha a Well ingatlanügynökséget választja? Teljes körű tájékoztatást kap, az eladó ingatlan kínálatról. Bármikor megtekintheti ezeket, ha komolyan érdeklődik. Ha vásárlási szándékkal keres meg minket, megtaláljuk az önnek megfelelő ingatlant. Barátságos és udvarias beszélgetés elképzeléséről, terveiről kényelmesen és csendes körülmények között, irodánkban. Előnyős szerződési feltételek biztosítása. Segítség nyújtás az adás-vételi ügyek lebonyolításában. Forduljon hozzánk bizalommal! Intermediere eficientă de tranzacții imobiliare. De ce este avantajos să alegeți agenția imobiliară Well ? Primiți informații depline despre oferta imobiliară. Puteți viziona oricând imobilul care vă interesează. Dacă sunteți în căutarea unui imobil, îl găsim noi pentru Dvs. Discuție amiabilă, politicoasă, despre dorințele și planurile Dvs intr-un mediu plăcut, liniștit în biroul nostru. Condiții contractuale avantajoase. Ajutor în perfectarea procedurii de vânzare-cumpărare.

Ingatlan ügynök

2020-05-07 15:51:43

Ingatlan ügynököt keresünk jutalékos rendszerben történő kereseti lehetőséggel. Főállás melletti ideális munka és jövedelem szerzési lehetőség. Elvárások: fiatalos, üzleti megjelenés és öltözet, mobil telefon, saját autó, jó kommunikációs készség, üzleti érzék, rugalmasság és jó számítógépes ismeretek. Căutăm agent imobiliar într-un sistem cu beneficii pe bază de comision. O oportunitate ideală de suplimentare a veniturilor pe lângă ocupația de bază. Cerințe :aspect tineresc, îngrijit, ținută de birou,telefon mobil, autoturism propriu,abilități bune de comunicare, un bun simț al afacerii, flexibilitate, bune abilități de folosire a calculatorului.

BEFEKTETŐKET KERESÜNK

2020-05-07 14:06:27

BEFEKTETŐKET KERESÜNK Ingatlan befektetéshez rövid és hosszú távra, befektető partnereket keresünk, minimum 20 % garantált éves hozam. Hívásaikat várjuk a: 0366-111.777 ; 0748 559 518 telefonszámon, naponta 09 - 13 és 14 - 17 óra között. Cautăm parteneri pentru investiții imobiliare pe termen scurt și lung, profit anual garantat de minimum 20 %. Pot fi contactat la nr de telefon: 0748559518

FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET!

2020-05-07 12:41:40

FACEBOOKON IS MEGTALÁLSZ MINKET! A legújabb kínálatunkat megtalálod a Facebookon is! Keress ránk és lájkold oldalunkat, hogy elsőként értesülj a legújbb ingatlan kínálatainkról. NE GĂSEȘTI ȘI PE FACEBOOK! Caută-ne pe Facebook, vei găsi oferta noastră actuală iar dacă ne dai un like vei fi înștiințat de câte ori apare o nouă ofertă imobiliară.

Franchise rendszerünkhöz vállalkozó kedvű üzlettársakat keresünk Szeben, Medgyes, Segesvár városokban!

2019-03-25 21:38:31

Ha szeretnél a Well név alatt működő ingatlanügynökséget vezetni, működtetni, itt a nagy lehetőség! További információ: 0748.559.518 wellimob@gmail.com